Fotoactie Rainbow Collection is weer van start gegaan!

In Uncategorized by Tygo Ridderbos

Afgelopen 1 mei was het zo ver: toen ging de fotoactie voor de consumenten weer van start. Net zoals In de twee voorgaande jaren werd het ook georganiseerd. Eind april is Rainbow Collection bovendien persoonlijk op bezoek geweest bij de winnaars van de fotoactie van 2023.
Zijzelf gebruiken de prachtige foto’s voor hun eigen marketing en communicatie. Dat was namelijk ook het doel: het verzamelen van beeldmateriaal.

Door uw foto’s in te sturen maakt u kans op een cadeaubon van bol.com t.w.v. 250 euro. Elke maand gedurende de actieperiode wordt er verlood onder de inzenders.

Maak ook nog eens kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag (tot een maximum van 2.000 euro).
Een deskundige jury kiest aan het einde van de actieperiode uit de mooiste foto van alle inzendingen. De winnaar ontvangt het volledige aankoopbedrag van het zonweringsproduct terug, Tot een maximum van 2.000 euro. Daarbij kijkt de jury vooral naar de mooiste compositiefoto van uw zonnescherm, screen of rolluik in combinatie met uw tuin/woning.

Hoe werkt de fotoactie?
1. Op alle zonweringsproducten uit de Rainbow-Collection is er een sticker op geplakt., met daarop een QR-code
2. Als de consumenten de QR-code scannen, dan komen ze op de pagina op de site van waaruit ze 5 foto’s kunnen uploaden. Er wordt gehoopt dat de consumenten – net als in de voorgaande jaren – mooie composities kunnen vastleggen.
3. Consumenten kunnen de foto’s met hun mobiel maken. Maar natuurlijk kunnen ze ook een ‘normale’ fotocamera gebruiken.
4. Een keer per maand wordt er een maandwinnaar gekozen. Deze ontvangt een bol.com-bon ter waarde van 250 euro.
5. De fotoactie loopt tot en met 15 december 2024. Daarna wordt er besloten wie van de inzenders de mooiste foto heeft gemaakt. De winnaar ontvangt dan het aankoopbedrag (exclusief montage) retour, tot een maximum van 2.000 euro. Naar verwachting wordt dat goede nieuws bekend gemaakt in januari of februari 2025.

De eenvoudige deelnamevoorwaarden:
1. De foto’s die u ingestuurd heeft wordt eigendom van Rainbowsol BV.
2. De foto’s worden gebruikt voor reclamedoeleinden. Natuurlijk worden er geen adressen van de deelnemers gepubliceerd.
3. Door uw foto’s in te sturen maakt u in de maand van de inzending kans om een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 250 euro.
4. De jury kijkt de ingezonden foto’s en kiest dan vervolgens de maandwinnaar is.
5. Aan het einde van de actieperiode bepaalt de jury wie van de maandwinnaars de mooiste foto van het jaar heeft gemaakt en deze verdient het aankoopbedrag (max €2000.-) terug.
6. Onder het aankoopbedrag verstaan wij de door u betaalde kosten van uw zonnescherm (betaald aan uw verkooppunt van de Rainbow Collection) exclusief de eventuele montage- en leveringskosten
7. U kunt alleen deelnemen aan deze fotoactie als u een zonnescherm uit de Rainbow Collection heeft gekocht en gemonteerd gekregen.