Pergola zonwering

In Uncategorized by Tygo Ridderbos

Introductie
De Pergola zonwering combineert elegantie met gebruiksgemak. Deze zonwering is perfect voor terrassen waar maximaal comfort vereist is. Door de lage muur belasting kan de deze zonwering vrijwel bijna overal worden geïnstalleerd. Dit systeem beschikt zich over een unieke ritssluiting, waardoor het doek naadloos aansluit op de geledingsprofielen ,wat zorgt voor optimale windstabiliteit.  

Framekleuren
De aluminium-delen zijn in verschillende kleuren leverbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in meerdere kleuren structuurlak. Kies de framekleur die als best bij de uitstraling van uw gevel past en geef uw zonwering een perfecte uitstraling.

Doekkleuren
Er zijn meerde kleuren en verschillende dessins beschikbaar voor het doek. Ook kan het doek op verschillende manieren worden afgewerkt.

Bediening
De pergola zonwering is beschikbaar met een motor, waardoor u deze kunt bedienen via een schakelaar, afstandsbediening of met de Somfy app op uw mobiel.

TaHoma switch, Smart Home
Een eenvoudig tikje op de Tahoma switch Smart Control en je dag wordt automatisch gestart. Niet alleen is deze app handig voor alle aangesloten apparaten in je huis, dit is ook om de Pergola zonwering vanaf je telefoon te besturen.

Keuze opties
De pergola zonwering is ook beschikbaar met LED verlichting, Vario Volant of ook LED verlichting en Vario Volant.

Vario Volant
Een beetje schaduw vinden we allemaal wel fijn. Bij een laaghangende zon wil je Vario Volant, dat zorgt ervoor dat de zon wordt tegen gehouden En dat betekent dat jij je rust moment kan behouden.