Het perfecte windscherm

In Uncategorized by Tygo Ridderbos

Of het nu waait of niet, regen of zonneschijn, geniet altijd van een glashelder uitzicht met onze unieke windschermen. Dankzij de innovatieve verticale schuiftechnologie zijn ze perfect voor terrassen en ideaal om stijlvolle afscheidingen te creëren. Ervaar het ultieme buitenleven, ongeacht het weer!

Hoe werkt dit windscherm?
Dit windscherm bevat 2 ruiten waar eentje omhoog kan worden geschoven, dat gaat automatisch. Het enige wat je hoeft te doen is de bovenkant in te klikken en de rest gaat vanzelf. Om het vervolgens weer naar beneden te krijgen druk je het glas naar beneden tot het niet meer kan. Het gaat dan weer vanzelf op slot.

Onderstelsel
Het onderstel met de wielen worden samen in de kleur zwart geleverd. Deze kunnen gemakkelijk onder het verticale windscherm worden gemonteerd. De bloembak wordt in dezelfde kleur geleverd.

Voordelen van ons windscherm

1. Stabiel en stevig
Gezien is nog niet altijd geloofd. De profielen zijn voorzien van een flink gewicht, ondanks zijn slanke uiterlijk. De montagevoeten zijn simpel te monteren aan de onderconstructie. Verder gebruiken we 8 millimeter gehard veiligheidsglas voor extra veiligheid.

2. Geen stroom nodig Vanwege de handmatige bediening, is elektriciteit overbodig. Daarnaast is het installeren van dit perfecte windscherm eenvoudig.

3. Eenvoudige afscheiding
Doordat het design minimaal is geniet je van een uitzicht waar niets aan te merken valt. De profielen zijn lekker slank in aanzicht en goed weggewerkt.

4. Makkelijke installatie
De installatie is een appeltje-eitje. Zonder problemen zet je het windscherm in de juiste richting die u wilt.