Bedien uw zonwering via mobiel of tablet!!

In Uncategorized by Tygo Ridderbos

Alles in het huis bedienen met 1 knop

Ontdek de ultieme controle over jouw woonomgeving met apps op jouw mobiel of tablet om van alles te besturen. Van zonneschermen tot screens, raamdecoratie, lichtregeling, brandalarmen, gordijnen, camera’s poorten en nog veel meer om jouw leefruimte eenvoudig te beheren via jouw smartphone. Stel de perfecte sfeer in met slimme raamdecoratie en licht die je moeiteloos kunt aanpassen, zelfs als je niet thuis bent. Houd altijd een oogje in het zeil met ons geïntegreerde brandalarm, dat je direct waarschuwt in geval van nood.

Met ons alles in één pakket aan slimme thuisoplossingen wordt jouw telefoon de centrale hub voor het beheer van al deze functies. Ervaar het gemak van een connected home en maak een afspraak om de mogelijkheden te ontdekken in onze showroom. Transformeer jouw leefruimte naar een intelligente en comfortabele omgeving, volledig afgestemd op jouw wensen.

5 Redenen om jouw huis te besturen met je smartphone!

  1. Gemak en flexibiliteit: Je smartphone als centrale besturingshub biedt ongekend gemak. Of je nu thuis bent of onderweg, beheer eenvoudig zaken zoals verlichting, raamdecoratie, en thermostaatinstellingen.
  2. Energie-efficiëntie: Optimaliseer eenvoudig de energie-efficiëntie van je huis door thermostaten en verlichting op afstand te regelen. Verminder onnodig energieverbruik, wat zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is.
  3. Veiligheid en beveiliging: Houd altijd toezicht op je huis met smartphone gestuurde beveiliging. Ontvang directe meldingen over verdachte activiteiten, bekijk beveiligingscamera’s en stel alarmsystemen in voor gemoedsrust.
  4. Aanpasbare sfeer: Pas moeiteloos de sfeer in elke kamer aan met je smartphone. Beheer verlichting, jaloezieën en muziek op afstand om de perfecte ambiance te creëren.
  5. Tijdsbesparing: Automatiseer dagelijkse taken met slimme technologieën. Programmeer plantenbewatering, stel schema’s in voor verlichting en thermostaten, en beheer huishoudelijke taken op afstand, waardoor je meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.

Wij vertrouwen op het veelgebruikte merk Somfy, en met goede reden. Met alle Somfy producten binnen handbereik, kun je moeiteloos je woning beheren via één handige smartphone app. Geen gedoe meer met tien verschillende afstandsbedieningen of apps alles is nu centraal georganiseerd.

Als je bijvoorbeeld een complete Somfy kit of een brandalarm aan je assortiment wilt toevoegen, staan wij klaar om deze voor jou te bestellen. Eenvoud en functionaliteit komen samen voor een naadloze en geïntegreerde ervaring in jouw woning.