Image

Raamdecoratie kopen in Groningen.

Raamdecoratie speciaal voor aluminium en kunststof kozijnen. Waarbij er systemen beschikbaar zijn die zonder boren en schroeven worden geplaatst. Een rolgordijn is eigenlijk bijna overal toepasbaar en geeft sfeer. Met jaloeziën krijgt uw woning de ideale sfeermaker. Door zelf de lichtinval te regelen. Met een plissé kunt u juist optimaal genieten van daglicht maar toch uw privacy behouden. Hierdoor is er altijd een raamdecoratie product die bij u past.

Voor dakramen is er de supplente hierbij heeft u de voordelen van een plissé en hor in 1 systeem. Eventueel zijn deze producten bij ons in de showroom te bekijken.

Image

Raamdecoratie op maat!

Home Vision biedt raamdecoratie op maat de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een unieke en persoonlijke touch in huis. In tegenstelling tot standaardmaten, zorgt raamdecoratie op maat ervoor dat plissés, jaloezieën of rolgordijn naadloos aansluiten op de specifieke afmetingen en vormen van jouw ramen.

Het voordeel van maatwerk raamdecoratie gaat verder dan alleen een perfecte pasvorm. Het stelt je in staat om te kiezen uit een uitgebreid assortiment aan stoffen, kleuren en patronen, zodat je de raamdecoratie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of lichte transparante stoffen voor de woonkamer, maatwerk geeft je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past.

Wist je dat we gespecialiseerd zijn op raamdeoratie te monteren zonder boren of schroeven!
Image

Splendid Pliss

- Plissé in frame
- Strak en moderne uitstraling
- Montage zonder boren of schroeven
- Ook mogelijk in day & night systeem.

Image

Latende

- Jaloezie in frame
- Montage zonder boren of schroeven
- Lamel van 25mm
- Vochtbestendig

Image

Keje rolgordijn

- Geïntegreerd in frame
- Montage zonder boren of schroeven
- Decoratief en verduisterende stof
- Voldoet aan child-safety

Image

Supplente

- Raamdecoratie en Hor in één
- Voor ieder dakraam
- Top down/ Bottum up
- Verduisterend

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Foto's van uw huidige en/of gewenste situatie

Laat ons u inspireren