Home

Kunststof Leverancier, Boeiranden, Windveren, Gevelbekleding, Kozijnen, Dakkapel

Uwkunststofleverancier.nl is onderdeel van Home-Vision te Hoogezand

 

Home Vision kunststof voor wonen is leverancier van kunststof bekledingsmaterialen. Wij zijn een bedrijf die zich concentreert op het leveren van kunststof bouwmaterialen o.a.:
Gevelbekleding
Gootbekleding
Binnenafwerking
Kozijnen, Deuren en Schuifpuien
Dakramen
Windveren
Boeiranden
Dakbedekkingen

Profiteer nu van de 6% BTW regeling op montage!

 

Onze producten zijn te gebruiken bij nieuwbouw, verbouw, en onderhoud van uw woning. Dit geld voor bedrijven maar ook zeker voor de particulier!

Home Vision kunststof voor wonen levert alleen hoogwaardige kunststof bouwproducten die leverbaar zijn in vele kleuren met een natuurlijke uitstraling. Materialen zijn bij ons leverbaar in grote en kleine hoeveelheden. Waardoor u nooit vastzit aan een minimale afname.

Home Vision kunststof voor wonen heeft een uitgebreid magazijn waar vele materialen op voorraad liggen, hierdoor hebben wij snelle levertijden. Ook de daarbij behorende bevestigingsmaterialen zit in ons assortiment waardoor u alles onder 1 dak heeft.

Home Vision kunststof voor wonen kan ook uw kunststof materialen repareren als u krassen hier op heeft. Ook voor het polijsten van glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze :

Home Vision kunststof voor wonen geeft u graag een vrijblijvend advies, zodat u op een ontspannen manier kennis met ons, en onze producten kunt maken.

Bent u zelf handig maar wilt toch graag op weg worden geholpen? Dat Kan! Ons vakkundige personeel komt graag bij u ter plaatste de juiste informatie verlenen. Zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt uw klus!