Wat is de beste manier om kunststof kozijnen te onderhouden?

Kunststof kozijnen kunt u het beste 1 a 2 keer per jaar schoonmaken. Neem de kozijnen mee met ramenlappen en dit is ruim voldoende. U heeft immers kunststof kozijnen genomen om van het onderhoud af te zijn. Om de draaiende scharnieren te onderhouden kunt u ze het beste behandelen met grafiet olie. Waarom grafiet? Gewone […]

More Info

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

Levertijd (adres Home Vision) van kunststof kozijnen is over het algemeen 4-6 weken. Dit ligt aan de drukte bij de fabriek. Dit is na de getekende opdrachtbevestiging. Dit is vooral afhankelijk welk type kozijnen en kleuren en natuurlijk de hoeveelheid die heeft gekozen.

More Info

Hoelang duurt het plaatsen van kunststof kozijnen?

Op een dag worden meestal 2a 3 kozijnen gemonteerd en afgewerkt. Dit ligt eraan hoe groot de kozijnen zijn en wat ze tijdens het plaatsen tegenkomen. U krijgt bij ons altijd een offerte met de tijd er bij in berekend.

More Info

Heeft Home Vision eigen monteurs?

Jazeker! Een team van ervaren monteurs die geen uitdaging uit de weg gaan. Elke keer een project met een prachtig eindresultaat. Bij drukte maken we gebruik van onderaannemers allemaal geselecteerd op kwaliteit, klantvriendelijk en ervaren vakmannen. Zodat u altijd gegarandeerd bent van een topproduct!

More Info

Moeten kunststof kozijnen na het plaatsen ook nog afgewerkt worden?

Nee de afwerking van onze kozijnen is indien gewenst bij de offerte in gerekend. Over het algemeen worden uw kunststof kozijnen afgewerkt met kunststof afwerken lijsten. Deze zijn mogelijk in de kleuren: Wit(Ral 9010) of Creme (Ral 9001). Eventueel kunt u uw kozijnen zelf afwerken om zo kosten te besparen. Vraag aan onze adviseurs wat […]

More Info

Zijn de kunststof kozijnen voorzien van HR++ Glas?

De kunststof kozijnen van Home Vision worden standaard voorzien van HR++ Glas. Eventueel is het mogelijk om uw kozijnen te voorzien van 3 dubbelglas.

More Info

Draaien kunststof kozijnen naar buiten?

Kunststof kozijnen draaien in principe altijd naar buiten toe. Een uitzondering hiervoor zijn voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren.

More Info